PALVELUT.

Tutustu Voimakerhon palveluihin tarkemmin seuraavilta sivulta. Alapuolelta löydät lyhyet kuvaukset palveluista.
Team Voimakerho Tekniikkatreenit Luennot Personal Trainer

TEAM VOIMAKERHO.

Team Voimakerho on verkkoyhteisö, jonka kautta saat ”päivän harjoitusohjelman”. Kukin harjoittelee omalla salillaan, mutta samalla harjoitusohjelmalla. Tuloksia ja kehittymistä seurataan yhdessä, ja neljän kuukauden välein järjestetään yhteinen ”katsastustreeni”, jossa kukin pääsee tekemään uudet ennätykset! Ryhmän sisällä on mahdollisuus sopia yhteisistä harjoitusajoista halutessaan. Lisäksi Team Voimakerhon –sivuilla on tietopaketti harjoittelusta, ravinnosta ja levosta. Team Voimakerhon jäsenet saavat alennusta muista palveluista ja tuotteista. Team Voimakerho


TEKNIIKKATREENIT.

Järjestän kaikille avoimia voimanoston tekniikkaharjoituksia, joissa harjoitellaan jalkakyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston tekniikkaa. Tekniikkaharjoituksissa harjoitellaan pääsääntöisesti kevyillä ja keskiraskailla painoilla, mutta haluttaessa myös maksimipainoilla. Soveltuu kaikille, aloittelijasta kauemmin harjoitelleeseen (ikäraja 15-vuotta).
 
Järjestän tekniikkatreenejä myös painonnosto- ja kahvakuulaliikkeistä.
 
Ota yhteyttä ja ilmaise kiinnostuksesi tekniikkatreeneihin, niin järjestetään haluamasi tapahtuma (kun kiinnostuneita on riittävästi). Voit kerätä myös oman porukan ja tilata minut paikan päälle.
Tekniikkatreenit


LUENNOT.

Järjestän liikuntaan ja terveyteen liittyviä luentoja kaikille aiheista kiinnostuneille. Tieto lisää motivaatiota, joka puolestaan parantaa oppimiskykyä ja kehitystä. Aiheita ovat esim.: voimaharjoittelu, urheilijan ravinto, harjoitusohjelmien suunnittelu, kehonhuolto harjoittelun tukena, jne.
 
Kysy seuraavista luennoista ja/tai ehdota itse aihetta, niin järjestetään haluamasi tapahtuma (kun kiinnostuneita on riittävästi). Voit kerätä myös oman porukan ja tilata minut paikan päälle.
Luennot


PERSONAL TRAINER.

Tarjoan yksityisopetusta (personal trainer) pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun. Nousujohteinen harjoittelu edellyttää harjoittelun, ravitsemuksen ja levon yhdistämistä eheäksi kokonaisuudeksi, pitkäntähtäimen tavoitteet huomioiden. Kartoitamme tarpeesi yhdessä ja määrittelemme tavoitteesi. Yksityisopetus voi olla esim. kuntosali- ja ruokavalio-ohjelmien tekoa ja harjoituspäiväkirjan seurantaa sekä henkilökohtaisten tekniikkaharjoitusten valmentamista ja harjoitusohjelmien laatimista.
 
Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen tarpeittesi kartoittamiseksi.
Personal Trainer