INTRA = TEAM VOIMAKERHO

Intran sisältö on tarkoitettu vain Team Voimakerhon jäsenille. Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotta pystyt katsomaan intran sisältöä.

  • Ohjelmat
  • Tulokset
  • Keskustelu
  • Tietopankki


OHJELMAT, JOILLA KEHITYT.

12 kuukauden harjoitusjakson aikana treenataan kaikkia lihasryhmiä siten, että yhdessä liikkeessä kehitetään nousujohteisesti maksimivoimaa. Jakson aikana saat 15 eri ohjelmaa ja kustakin vielä 3-, 2- ja 1-jakoisen version: harjoittele omien tavoitteiden ja omien aikataulujesi mukaisesti.

KESKUSTELE JA SOVI TREENITREFFIT.

Team Voimakerho on verkkoyhteisö. Kukin harjoittelee omalla salillaan, mutta ”samalla” harjoitusohjelmalla. Verkkopalvelun kautta voit sopia treenitreffit lähellä olevien kanssa. Tuloksia ja kehittymistä seurataan yhdessä, ja yhteisellä ”katsastustreenissä” kukin pääsee tekemään uudet ennätykset!

TIETOA VOIMAHARJOITTELUSTA.

Voimaharjoittelun tavoitteena on tuottaa maksimaalinen voima haluttuun liikesuuntaan. Voimaharjoittelu-tietopaketissa esitetään tiiviisti harjoittelun periaatteet sekä perustekijät: harjoittelu, lepo ja ravinto. Pitkäjänteinen kehittyminen vaatii maltillista rasituksen kasvattamista sekä hyvää suoritustekniikkaa ja harjoitusohjelmaa.


Tervetuloa Team Voimakerhoon!

Team Voimakerho