TEAM VOIMAKERHO.

Team Voimakerho on verkkoyhteisö, jonka kautta saat ”päivän harjoitusohjelman”. Kukin harjoittelee omalla salillaan, mutta samalla harjoitusohjelmalla. Tuloksia ja kehittymistä seurataan yhdessä, ja neljän kuukauden harjoitusjakson lopussa järjestetään yhteinen ”harjoitusleiri”, jossa kukin pääsee tekemään uudet ennätykset! Ryhmän sisällä on mahdollisuus sopia yhteisistä harjoitusajoista halutessaan. Lisäksi Team Voimakerhon –sivuilla on tietopaketti harjoittelusta, ravinnosta ja levosta. Team Voimakerhon jäsenet saavat alennusta muista palveluista ja tuotteista.

3-, 2- JA 1-JAKOINEN HARJOITUSOHJELMA.

Harjoitusjakso kestää 12 kuukautta, minä aikana harjoitellaan kaikkia lihasryhmiä siten, että yhdessä harjoitusliikkeessä kehitetään nousujohteisesti maksimivoimaa. Harjoitusjakson aikana saat 15 eri ohjelmaa ja kustakin vielä 3-, 2- ja 1-jakoisen version (lue lisää). Voit siis harjoitella 'samaa' ohjelmaa omien aikataulujesi mukaisesti (tavoitteet, sopeutus muihin harjoituksiin, työkiireet, jne.). Uudet harjoitusohjelmat käydään yhdessä läpi online-kokouksena, joten pääsen vastaamaan kysymyksiisi heti tuoreeltaan, vaikka olisit kaukana Vantaalta. Lisäksi ohjelma ohjeineen on ladattavissa intranetistä.

YHDESSÄ HARJOITTELU VIRTUAALISESTI?

Kukin harjoittelee omalla salillaan, mutta samalla harjoitusohjelmalla. Tämä verkkopalvelu ei vielä tee harjoittelusta "yhteistä", mutta motivaatiota omaan harjoitteluun antaa kehittymisen seuraaminen yhdessä. Kehittymisen kannalta on olennaista, että harjoittelet salilla, jossa "kehtaat" pyytää varmistajan viimeisiin toistoihin. Oma treenikaveri on tietenkin paras vaihtoehto, ja verkkopalvelumme tarjoaakin työkaluja treenitreffien sopimiseen. Lisäksi tuloksia seurataan ja treenikokemuksia vaihdetaan intranetissä. Harjoitusjakson lopussa järjestetään yhteinen ”harjoitusleiri”, jossa kukin pääsee tekemään uudet ennätykset!

TIETO MAHDOLLISTAA KEHITYKSEN.

Tee asiat oikein; älä tee väärin! Olen itsekin tehnyt asioita ensin väärin, mutta sitten tutkinut ja korjannut toimintatapojani. Tämä tutkimustyö alkoi 80-luvun alussa ja jatkuu edelleen! Tänä päivänä tietoa on paljon saatavilla, mutta välillä totuus häviää ja olennainen tieto hukkuu tietotulvassa epäolennaiseen. Tavoitteenani on tarjota Team Voimakerhon jäsenille hyvin pureskeltua asiaa tiiviissä muodossa: harjoittelu, ravinto ja lepo. Toki uusinta uuttakin seurataan ja keskustellaan aktiivisesti.

HINTA.

Hinta 300 eur / 12 kk:n jakso.
Hinta sisältää arvonlisäveron (alv24% = 58,06 eur)

ILMOITTAUDU SEURAAVAAN HARJOITTELUJAKSOON.

Seuraava harjoitusjakso alkaa syyskuun alussa 2016, ja kestää elokuun loppuun 2017 asti.

Jakson pääliikkeinä ovat (kaikkia lihasryhmiä harjoitellaan):

  • maastonosto, syyskuu-joulukuu 2016
  • jalkakyykky, tammikuu-huhtikuu 2017
  • penkkipunnerrus, toukokuu-elokuu 2017

ILMOITTAUTUMISLOMAKE.

Nimi (Etunimi+Sukunimi):
  (Pakollinen)
S-postiosoitteesi:
  (Pakollinen)
Matkapuhelinnumerosi:
  (Pakollinen)

Viesti:


Kyllä. Ilmoittaudun Team Voimakerhon seuraavalle harjoitusjaksolle (lähetä ilmoittautumisesi vastaamalla roskapostisuojauksen esittämään kysymykseen ja klikkaamalla alla olevaa Lähetä-painiketta).

Roskapostisuojaus:Paljonko on yhdeksän plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)MYÖHÄSTYITKÖ?

Jos myöhästyit yllä mainitusta jaksosta, niin ota yhteyttä minuun: tehdään sinulle oma ohjelma, jotta voit liittyä joustavasti mukaan Team Voimakerhoon.

Tervetuloa treenaamaan kanssani!

Jouni Ikonen, Voimakerhon isäntä
Yhteystiedot