TEKNIIKKATREENIT.

Järjestän kaikille avoimia voimanoston tekniikkaharjoituksia, joissa harjoitellaan jalkakyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston tekniikkaa. Tekniikkaharjoituksissa harjoitellaan pääsääntöisesti kevyillä ja keskiraskailla painoilla, mutta haluttaessa myös maksimipainoilla. Soveltuu kaikille, aloittelijasta kauemmin harjoitelleeseen (ikäraja 15-vuotta).

TEKNIIKKA. TEKNIIKKA. TEKNIIKKA.

Voimaharjoittelun tärkeimmät tekijät ovat harjoittelu, ravinto ja lepo. Ja kun ruvetaan puhumaan harjoittelusta, niin yksi tärkeimmistä tekijöistä on tekniikka. Hyvä tekniikka mahdollistaa lihasten maksimaalisen voimantuoton haluttuun liikesuuntaan, ja toisaalta tekniikka mahdollistaa turvallisen harjoittelun eli pitkäjänteisen ja nousujohteisen tuloskehityksen - ilman loukkaantumisia.

VOIMANOSTO ON TEKNIIKKALAJI.

Kaikissa liikkeissä useat lihakset ja lihasryhmät tekevät yhteistyötä (koordinaatio), jolloin tekniikan merkitys liikkeen suorittamisessa korostuu. Mitä yksinkertaisempana liikkeen pidät, sitä varmemmin harjoitus kohdistuu ja kehittää juuri halutun lihaksen voimaa. Ja mitä monimutkaisempi liike, niin sitä todennäköisemmin se ei kehitä voimaa, vaan ainoastaan tekniikkaa.

Voimanoston liikkeitä (kyykky, penkkipunnerrus ja maastanosto) pidetään yleisesti yksinkertaisina liikkeinä, mutta liikkeiden suoritukset edellyttää monen lihasryhmän yhteistyötä ja oikeaa ajoitusta: maksimituloksissa tekniikan merkitys on merkittävä.

ILMAISE KIINNOSTUKSESI -> VAIKUTAT!

Ota yhteyttä ja ilmaise kiinnostuksesi tekniikkatreeneihin, niin järjestetään haluamasi tapahtuma (kun kiinnostuneita on riittävästi). Voit kerätä myös oman porukan ja tilata minut paikan päälle.

Järjestän tekniikkatreenejä myös painonnosto- ja kahvakuulaliikkeistä.

Tulevat tekniikkaharjoitukset löydät UUTISET-sivulta.


 
Ja jos et malta odottaa seuraavaa yhteisharjoitusta, niin tilaa minulta yksityistunti.

Yhteystiedot